Nemzetisegi Önkorm.

Szolgáltatóház

Bodza és Szeder Családi Napközi

Tűzoltóverseny Koroncói eredményekkel

Az idei évben Téten, a Sportpályán került megrendezésre az I. fokú tűzoltóverseny, melyre településünk képviseletében  idén már 5 tűzoltórajt  nevezett be a Koroncói Önkéntes Tűzoltó Egyesület felnőtt női, felnőtt férfi,  gyermek leány és gyermek fiú  kategóriákban. A versenyen egy nagyon szép II. helyezést sikerült megszerezni. A felnőtt férfi raj (Koroncó II.) ezen felül szerelésben bizonyult a leggyorsabbnak, 45.52 másodperc alatt teljesítette  a 800-as kismotorfecskendő szerelést.

Az idén első alkalommal kerülhetett sor arra, hosszú évek kihagyását követően, hogy gyermek leány és gyermek fiú csapat is rajthoz állt. A gyerekek derekasan helyt álltak, hiszen a fiú csapat vélhetően csupán a technikai hiba miatt csúszott le a dobogóról, a lányok pedig a 4. helyen végezve  különdíjjal térhettek haza.

A csapatok tagjai:

Gyermek fiú csapat:  Viola Zsolt, Horváth Imre, Perjámosi Csaba, Sánta Dániel, Varga Adrián, Lázár Dominik, Papp Tamás, Vedó Norbert.

Gyermek leány csapat: Nagy Fanni, Gaál Gréta, Vargyas Rita, Kovács Zsanett, Soós Noémi, Novák Anett, Viola Eszter.

Felnőtt női csapat: Márkusné Németh Adrienn, Kelemen Mónika, Lakatos Ildikó, Kelemen Frigyesné, Szabó Nikolett, Sopf Mária, Horváth Beáta

Felnőtt férfi I. csapat: Bejczi Gábor, Beke Barnabás, Simon Ádám, Pék József, Horváth Zoltán, Simon Attila, Ódor Károly

Felnőtt férfi II. csapat: Ligmond János, Horváth József, Szokolics Norbert, Szabó László, Bánfi Tamás, Borsos Attila, Horváth Zsolt.

A Koroncói Önkéntes Tűzoltó Egyesület nevében köszönöm Borsos Attilának, hogy kitartóan és lelkiismeretesen segítve munkámat nagy szerepet vállalt a gyermek csapatok felkészítésében.  Bízom abban, kedve töretlen marad és jövőre is segíti a gyermekek felkészülését. A koroncói Önkéntes Tűzoltó Egyesület köszönetét fejezi ki továbbá Koroncó Község Önkormányzatának, Takács Sándornak, a KTK Kft-nek, illetve Kovács Zoltánnak a támogatásért , a segítségnyújtásért, amellyel hozzájárultak a csapatok tűzoltóversenyen történő eredményes részvételéhez.

A gyermekeket továbbra is biztatom  arra, hogy jövőre is vegyenek részt a versenyen. Gratulálok az idei évben versenyző valamennyi koroncói csapattagnak.

Bízva abban, hogy jövőre is eredményesen teljesíthetnek a csapatok köszönöm minden csapattagnak a felkészüléseken illetve a versenyen történő aktív részvételt.

Szendi Tamás

Koroncói Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Látogatók

622483
Ma
Tegnap
Héten
Előző héten
Hónapban
Előző hónapban
Összesen
493
2687
4839
611644
12566
22565
622483

IP címed: 3.235.191.87
2021-05-14 20:39

A honlap átalakítás alatt áll!!