Nemzetisegi Önkorm.

Szolgáltatóház

Bodza és Szeder Családi Napközi

Korocói Tutti Judo Klub hírei

Év kezdés sok új jelentkezővel

2015. január 15.én kezdték a Koroncói Judo-sok az idei évet. Akkorra rendeződött el véglegesen az új edzéslehetőségünk a község sportcsarnokában, ahol azóta is hétfőn és péntekem 17 órától tartjuk az edzéseinket. Huszonnyolc új tag, tizenhat fiú és tizenkét lány öltötte magára a judo-sok jellegzetes ruháját, hogy kipróbálják magukat ebben a sportágban. Külön öröm, hogy az újonnan jelentkezők között sok a kislány. Koroncón mindig sok lányversenyző ért el szebbnél szebb sikereket, de az utóbbi időkben sokkal több volt a fiúk száma. Most úgy tűnik visszaállt a régi idők rendje. Nagy szükség is volt a sok új tagra. Szerencsére az eredményes versenyzőink nagy része már rendszeresen edz és készül a közelgő versenyszezonra.

 

Együttműködés szinte a kezdetektől

Hosszú ideje működik jó kapcsolat a Koroncói Judo Klub és a Bercsényi Miklós Sporttagozatos Gimnázium és Szakiskola között. Számos kiváló versenyzőnk járt ebbe az iskolába és elmondhatjuk, hogy az iskola mindenkori vezetésétől minden segítséget megkapott klubunk. Az együttműködési megállapodás keretében sok esetben meghívást kapunk az iskola rendezvényeire illetve egyéb más jellegű összejövetelekre. Az idei év elején Németh Zsolt Iskola Igazgató Úr meghívására öt sportág vezetői vettek részt azon a rendezvényen, ahol a vízilabda, kosárlabda, asztalitenisz, birkózás és a cselgáncs klubok vezetői számoltak be klubjuk, sportáguk helyzetéről lehetőségeiről és elért sikereikről. Pákozdi Csaba a Koroncói Tutti Judo Klub múltjáról, működéséről és menedzselési oktatási eredményeiről számolt be a fórumnak. A klub elnöke elmondta a siker egyik fontos része, hogy Koroncó Önkormányzata és a Tutti Kft. a kezdetektől jelentős támogatást nyújtott a klub működéséhez. Ennek eredményeként olyan lehetőség nyílt meg a község és a környező települések fiataljai számára, amely csak kevés helyen volt lehetséges.  Pákozdi Emil az eredményekről és a sikeres működés feltételeiről fejtette ki véleményét. Többek között beszámolt arról, hogy a koroncói versenyzők minden kategóriát figyelembe véve 15 Európa-bajnokságon és 8 Világbajnokságon álltak tatamira. A versenyek számát illetően 823 hazai és 270 külföldi, összesen 1093 versenyen küzdöttek az érmekért. Így érmekből sem volt hiány.  Az elmúlt időszak folyamán 2091 arany, 1654 ezüst és 1093 bronzérmet, összesen 6324 érmet nyertek versenyzőink. Nagyon jó élményben volt részünk, amikor Röck Samu nyugalmazott igazgatóhelyettes, ma  Győr Város sportját irányító testület tagja hosszan beszélt arról, hogy milyen kivalló példája a sportcsinálásnak az a szinte egyedül álló módszer, aminek köszönhetően fantasztikus eredmények születtek a községi klubban. A legritkább esetben fordul csak elő, hogy a szakmai munka, a község vezetése, a támogatók - itt a Tutti Kft- kiemelve - egymásra talál. Nem utolsó sorban azonban, ehhez a sikerhez kellett egy folyamatos kimagasló szülői támogatás is. A klub vezetői ez alkalommal is köszönetet mondtak azért a magas szintű támogatásért, aminek köszönhetően Pld. Bejczi Zsuzsanna, Bálint Tímea, Greszler Zsolt, Karacs Károly, Milos Ildikó, Rácz Henrietta, Bögi Nikolett stb. nagyobbnál-nagyobb sikereket érhettek el úgy, hogy a sportban és a tanulásban is meg tudták állni a helyüket.

Tavalyi év legjobbjai

A 2014-es évben egy kézbe került az Aranyérmesek Klubja, a Pontverseny Győztese és a Legtöbb Győzelmet Szerzett Versenyzőnek járó serleg.  Bodrogi Erik, az egész év folyamán nyújtott jó teljesítményének köszönhetően szerezte meg mindhárom serleget. A tíz év alattiak küzdelmében, a lányoknál Németh Veronika, ugyan ebben a kategóriában a fiúknál Gyertyás Csaba végzett az élen, győzelmei számával megelőzve Domán Dánielt, aki szintén kitűnő eredményeket ért el a tavalyi év folyamán.

Minden versenyzőnk dobogós helyezést ért el

Levélen rendezték meg az ez évi megyei diákolimpiát. Jól szerepeltek klubunk versenyzői az év első versenyén. Németh Veronika és Leller Levente bajnoki címet szerzett, Domán Dániel és Szilágyi Zsófia a második, míg Plózer Ákos a harmadik helyen végzett.

A lehetőség helyben van

Szeretettel várunk minden ötévesnél nagyobb fiút és lányt az edzéseinken hétfőn és pénteken 17 órától a Község Sportcsarnokában. Aki hasznosan szeretné tölteni szabadidejét vagy koroncói versenyző szeretne lenni, tovább gyarapítva azokat a sikereket, amit a klub régi és jelenlegi versenyzői elértek az csatlakozzon hozzánk.

Pákozdi Emil

 

Oldalainkat 91 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Látogatók

727302
Ma
Tegnap
Héten
Előző héten
Hónapban
Előző hónapban
Összesen
294
457
294
723416
9742
15810
727302

IP címed: 3.239.50.33
2021-10-18 14:50

A honlap átalakítás alatt áll!!