Nemzetisegi Önkorm.

Szolgáltatóház

Bodza és Szeder Családi Napközi

On-Line "KRESZ" tanfolyam

ÚT-MUTATÓ

Ingyenes Állami Közbiztonsági Program

On-line „KRESZ” tanfolyam

TANULOKNAK.HU

A közlekedésbiztonsággal és a közlekedéssel kapcsolatos kompetenciák minél fiatalabb korban történő készségszintű kialakítása, elmélyítése érdekében 2015. március 1-től 2015. június 15-ig lehetőség van ingyenes képzésre a tanuloknak.hu program keretében.

A program időtartama alatt a köznevelési intézmények tanulói és a pedagógusai számára ingyenesen biztosításra kerülnek évfolyamonként az e-learning tananyagok és módszertani segédanyagok.

 

a program során, az önkéntes regisztrációt követően a tananyagokat sikeresen elvégő tanulók (életkortól függően) és a pedagógusok közül ötvenezren ingyenesen jutnak hozzá a hatóságilag akkreditált, korszerű, e-learning rendszerű képzés valamelyikéhez („A” „A1””A2” „AM” vagy „B” kategória)

www.tanuloknak.hu weboldalon az érdeklődők fegyelemmel kísérhetik a közlekedésbiztonsági programban résztvevők haladását.

A képzésben résztvevők

a)      a www.tanuloknak.hu weboldalon regisztrálhatnak és férhetnek hozzá az e-learning típusú tanyagokhoz.

b)     ezt követően a program időtartamán belül tetszés szerinti időpontban tudják elvégezni a képzést, amelyhez internetkapcsolat szükséges. A kötelező tananyag részek elvégzése után a rendszer kiállít egy oklevelet-képzési igazolást, amelyen névre szóló kuponkód segítségével lehet igénybe venni életkortól függően) a kategóriák szerinti elméleti képzést.

A képzés hozzájárulhat a tanulók közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ismereteinek bővítéséhez és ezáltal a gyermekbalesetek csökkentéséhez.

Kérjük, hívják fel a tanárok és diákok figyelmét a közlekedésbiztonsági programra, amely segít a gyermekek, fiatalok biztonságos közlekedéséhez!

Bővebb információ: www.tanuloknak.hu

 

 

A tájékoztató a

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Nemzeti közlekedési Hatóság és

Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram

kiadványának alapján készült

Oldalainkat 141 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Látogatók

727352
Ma
Tegnap
Héten
Előző héten
Hónapban
Előző hónapban
Összesen
344
457
344
723416
9792
15810
727352

IP címed: 3.239.50.33
2021-10-18 16:15

A honlap átalakítás alatt áll!!